Vervoer

Het is helemaal aan u om te bepalen hoe uw dierbare wordt vervoerd. Alles kan en mag, dus ook het busje van de buurman of uw eigen auto indien groot genoeg. Daarnaast zijn er vele vormen van rouwvervoer te regelen, waarvan u hieronder enkele voorbeelden vindt. 

 

Auto's

Busjes

Alternatieven

Van chique Mercedes tot lieve Mini, rouwauto's zijn er in allerlei maten en uitvoeringen. Gloednieuw of uit een nostalgisch verleden, zoals de oldtimers van bijvoorbeeld Rolls Royce, Austin, Daimler of de Cadillac Ambulance uit 1942.
Was uw dierbare een liefhebber van een bepaald automerk, dan is de kans groot dat een mooie, bijpassende auto te vinden is.


Het altijd sympathieke Volkswagenbusje leent zich goed als vervoersmiddel en is in verschillende uitvoeringen te huur. 
Wilt u graag samen met de overledene reizen, dan is de rouwbus een prachtige, intieme manier. U kunt met wel 18 personen rond of bij uw dierbare zitten. Rouwbussen zijn er in moderne en nostaligische uitvoeringen.

Over de Amsterdamse grachten naar het afscheid, samen op een boot. Met name Zorgvlied leent zich goed voor het arriveren over water. Daarnaast zijn er veel mooie locaties aan het water die geschikt zijn voor een afscheidsbijeenkomst. 
Voor een korte afstand is de bakfiets een mooi middel om samen naar de afscheidsplek te gaan. 
Een koets of wagen creëert meteen een bijzondere sfeer.
Voor motorliefhebbers is het zijspan een passende manier en voor kampeerliefhebbers bestaat er een speciale rouwcaravan.