Transparant 

De gemiddelde uitvaart kost tussen de
€ 5.000 en € 10.000. Omdat het maatwerk is, is na het bespreken van de wensen een goede inschatting van de kosten te maken. 

Voor mijn begeleiding reken ik een uurtarief, zodat mijn vergoeding klopt bij de uitvaart. 
Goed om te weten: wat ik betaal aan leveranciers is wat ik u doorbereken. Ik voeg de facturen bij de rekening.

Geen onnodige kosten
Uitgangspunt bij mijn werkwijze is dat er geen onnodige kosten worden gemaakt en dat de financiële consequenties van keuzes direct duidelijk zijn. Ook met een beperkt budget kan met creatieve oplossingen en eigen inbreng een prachtig en passend afscheid gecreëerd worden. 

 

Verzekerd?

Bent u verzekerd? Iedere uitvaartverzekering vertegenwoordigt een vastgestelde waarde. Het is dan ook zeker niet noodzakelijk bij overlijden de verzekeraar te bellen.
Indien gewenst regel ik de afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij. Want waar u ook verzekerd bent, u bent vrij in de keuze van uw uitvaartbegeleider.

Is een kleine uitvaartonderneming als NaLief uitvaartbegeleiding duurder dan een grote begrafenisondernemer? Nee. Ik zorg dat er geen onnodige kosten worden gemaakt. Alle bedragen van de leveranciers worden één op één aan u doorberekend zonder commissie. Mijn kortingen zijn uw kortingen. Ook hebt u alle keuzevrijheid wat betreft deze leveranciers. Dat kan veel schelen en maakt de uitvaart persoonlijker.