Achtergrond

Ruim 25 jaar verzorgde ik de communicatie van diverse bedrijven, met name in de culturele sector. Van Westergasfabriek tot theaterproducent Korthals Stuurman. Een boeiende wereld vol creatieve mensen en bijzondere producties.

Ook een tijd waarin ik trouwde en twee prachtige zoons kreeg, die intussen tieners zijn. En een periode waarin ik een aantal dierbaren verloor.

Door het besef hoe belangrijk een goed en passend afscheid is en hoe bijzonder het is families bij te staan tijdens zo'n ingrijpende periode, groeide mijn wens zelf hieraan bij te dragen. Daarom volgde ik de opleiding Uitvaartbegeleiding bij GaandeweG Uitvaarteducatie

 

Werkwijze

Tijdens mijn werk als uitvaartbegeleider ben ik er met alle tijd voor de familie. 

Na het kennismaken, indien gewenst het verzorgen van uw dierbare en het horen van de achtergrond en verhalen, gaan we met elkaar het afscheid vormgeven. Samen doorlopen we alle beslissingen, komen suggesties voorbij en regel ik wat nodig is. Centraal daarbij staat dat alles kan, alles mag en voor zover mogelijk alle wensen vertaald worden.

Ik sta voor het creëren van een liefdevol en stijlvol afscheid van een dierbare voor en door nabestaanden. Ongeacht achtergrond, cultuur of wie je liefhebt.

Ik werk als freelancer ook voor andere uitvaartondernemingen, zoals Mea Vota en Zacht Kinderuitvaarten